درباره نشریه

پژوهشنامه ادبیات داستانی

این مجلّه براساس مجوّز شمارۀ 3/117019 مورّخ 1391/5/31 مدیـر کـلّ محتـرم دفتــر سیـاست‎گذاری و برنامه‎ریزی امور پژوهشی وزارت علـوم، تحقیقـات و فنـاوری منتشر می‎شود.این نشریه در تاریخ 1398/02/02 در فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات، موفق به کسب رتبه B شد.

نشریۀ پژوهشنامۀ ادبیات داستانی یکی از نشریات دانشگاه رازی است که اولین شمارۀ خود را تحت عنوان ادبیات داستانی در زمستان سال 1391 منتشر کرد. سپس نام این نشریه به جستارهای داستانی و پس از آن به روایت پژوهی تغییر یافت. سرانجام بر اساس آخرین مصوبۀ سال 1397 کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان پژوهشنامۀ ادبیات داستانی برای این نشریه به تصویب رسید.

هدف پژوهشنامۀ ادبیات داستانی نشر پژوهش ­های حوزۀ ادبیات روایی بوده تا با  فراهم­کردن زمینۀ خوانش­های تازه از ادبیات کلاسیک و مدرن، راه­گشای شناخت نوین از روایت و داستان شود و با آشناکردن خوانندگان با دیدگاه­های گوناگون پژوهشگران به روایت و داستان، آنان را به بازخوانی تجربیات خلق روایت و خوانش­ های نو از ادبیات داستانی فراخواند. امیدواریم این تلاش ­ها به رشد و بالندگی فرهنگی سرزمین­مان یاری رساند.

صاحب امتیاز: دانشگاه رازی کرمانشاه

فاصله انتشار: فصلنامه

مدیر مسئول: دکتر الیاس نورایی

سردبیر: دکتر جهانگیر صفری